Gerra Hotza: Arabiar-Israeldar gatazka ([S.l.] : Webgunea Koldo Mitxelena, 2016)
Koldo Mitxelena BHI Gazteizko institutua da. Ikastetxeko Youtube kanalean bideo ugari partekatuak dituzte. Guztietatik, batzuk Historia eta Geografia irakasgaieten edukiak lantzen dituzte eta interesgarriak dira. Bideoak ikasleen eskutik datoz, hau da, haiek grabatu eta prestatu dituzte. Bideo honetan, "Gerra Hotza eta Arabiar-Israeldar gatazka" gaia lantzen da.
DBH - BATX
Keywords: Giza zientziak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak