Erliebearen forma : erliebe kontinentalak / Benito KMK (Benito KMK (Youtube kanala), 2019)
Benito KMK Youtube kanalean Historia eta Geografiako irakasgaien inguruko bideoak aurkitu ditzakegu. Bideo hauetan Beñatek gutxitan hitz egiten du. Hau da, ez ditu audio azalpen asko ematen. Horren ordez azalpen gehienak testuen bidez txertatzen ditu. Edukiak interesgarriak izatea lortzen du, beraz hemen eskuragai izango dituzu. Bideo honetan, "erliebearen formak" gaia eskaintzen digu. Erliebea, Lurrazalak edo Litosferak gainaldean dituen forma ezberdinen multzoa da. Barne Indarrek eta kanpo eragileek sortuak dira erliebearen forma desberdinak, hiru multzo handitan banatzen direlarik. Erliebe Kontinentalak, Kostaldekoak eta Itsas Hondokoak. Erliebe kontinentalaren forma nagusiak dira: mendiak, muinoak, haranak eta lautadak.