Aintza txerriari! - Peillen, Txomin (1932-2022) (Donostia : Elkar, 1986)
Erremedio ederra txerriak bere urde begi paregabeko, baina parredunekin, bere arbaso, guraso, ta auzo ere baita bereiziki giza jendeak begira lehen eta oraingo gure Urdal Herriaren berri ematen digu, bere gisara.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Turismo Sailaren 1986rako dirulaguntza jaso du.
Keywords: Helduentzako Literatura