Aintza txerriari! / Txomin Peillen - Peillen, Txomin (1932-2022) (Euskal literatura. Elaberria (Elkar), 1986)
Erremedio ederra txerriak bere urde begi paregabeko, baina parredunekin, bere arbaso, guraso, ta auzo ere baita bereiziki giza jendeak begira lehen eta oraingo gure Urdal Herriaren berri ematen digu, bere gisara.