[Alice egun on] = Bonjour petit renard (Belgika : Lilliputiens, 2021)
Alice azeriari eta bere kumeari eguna antolaten lagunduko? Orrialde bakoitzean eguneroko errutinak errepasatu eta hauekin jolas egiteko aukera eskaintzen duen oihalezko liburua.
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Eguneroko ekintzak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Liburu mutuak