Tik, bakarrik tak, ikarak - Zubizarreta, Patxi; Gurrutxaga, Maite (Donostia : Ikaselkar, 2021)
Bat-batean, amona gaixotu egin dela eta, etxean bakarrik geratu dira bi anai-arreba. Bakar-bakarrik. Eta denborak aurrera egin ahala, beldurra areagotu egingo zaie. Tik, bakarrik, tak, ikarak. Orduan, beldurrari aurre egiteko trikimailuak jarriko dituzte martxan. Eta zeu bakarrik geldituko bazinakete, zer egingo zenuke? Nola sentituko zinateke? Tik, bakarrik? Tak, ikarak?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haurren beldurra; Haur eta Gazteentzako Literatura