Jolasten eta ikasten 1 / [testua eta ilustrazioa, Ballon ; itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] (: Ttarttalo, 2021)
Liburu honetako jolas txikiek zure haurraren pentsamendu logikoa sustatuko dute, eta ondo pasatuz ikasten lagunduko diote. Orrialde bakoitzean ikono bat ageri da: ariketa hori egiteko haurrak zer gaitasun landuko duen adierazten du: zenbatzeko prestatzen, idazteko prestatzen, irakurtzeko prestatzen, pentsamendu logikoa, mundua, behaketa.