Teknopolis : amauranak eta arkitektura / zuzendariak, Nagore Rementeria eta Iñaki Leturia; errealizazioa, Pixel; erredaktoriak, Inma Alvarez ...[et al.]; Ekoizleak, Elhuyar eta EITB - Rementeria Argote, Nagore; Leturia, Iñaki; Álvarez, Inma (Teknopolis (Elhuyar Fundazioa), 2021)
Naturan animaliek egin duten modura, gizakiek ere egiturak sortu dituzte mendeetan zehar. UPV/EHUko Arkitektura Goi Eskolako bi irakaslek egitura horiek eraikitzeko erabilitako teknologia eta zientzia azaltzen digute, Erdi Aroko katedral gotikoetatik hasita, gaur egungo etxe-orratz erraldoietara iritsi arte.