Berria ikasgela : 25 urte Sarajevoko setioaren amaieratik - Oiartzabal Azketa, Ainhoa; Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2021)
BERRIA Ikasgelak hezkuntza sisteman erabiltzeko askotariko edukiak eskaintzen ditu: irakurgaiak, bideoak, infografiak, audioak... BERRIA egunkariak landutako edukiak dira, azken urteotako argitalpen aukeratuetan oinarrituak.Urte haietan, hirian 12.000 pertsona inguru hil eta beste 50.000 zauritu zituzten, eraikinetatik eta inguruko muinoetatik granadak jaurtiz eta biztanleria zibilaren aurka tiro eginez. Hildako gehienak herritar zibilak izan ziren; asko, haurrak.
Material hau berria.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Gerra; Giza zientziak; Giza zientziak; Giza zientziak; Giza zientziak; Giza zientziak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Erreferentzia-materialak