Birusak eta bakterioak : [Haur Hezkuntza] 5 urte / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; egileak, María de la Fe García Martínez, Francisco José Jiménez Molina, Juan Manuel Ramírez Ruiz ; kolaboratzaileak, Antonio Vicente Lucerga (Informazioa emateko ipuinaren egilea) ; zuzenketa, Aurore Baltasar Figueras, Maite Izquierdo ; barruko marrazkiak, Inés Burgos, Nacho Gómez, Eva Sans ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - García Martínez, María de la Fe (EIMA 1 (2021eko deialdia), 2021)
"Birusak eta bakterioak 5 urte" materiala Ibaizabalek argitaratutako KLIK! proiektuaren barnean dago. KLIK! metodoak Haur Hezkuntzako bigarren zikloan proiektuetan oinarrituta ikastea ahalbidetzen du. Ikaslearen materiala karpeta batean dator bilduta, eta karpeta horrek proiektua lantzeko beharrezkoa den guztia biltzen du: koadernoa, informazioa emateko ipuina, familiarentzako aldizkaria...