Go kubo! : proposamen didaktikoa : Haur Hezkuntza 5 urte / [egilea, Salomé Recio Caride ; zuzenketak, Claudia Peláez Espinosa ; marrazkiak, Inés Burgos... et al. ; itzulpena, Elhuyar hizkuntza eta teknologia] - Recio Caride, Salomé (EIMA 1 (2021eko deialdia), 2021)
"Go Kubo!" Haur Hezkuntzako bigarren zikloko neska-mutilekin pentsamendu konputazionala eta programazioa lantzeko Ibaizabalen proposamen berria da. 5 urteko materialen gidaliburua da hau.