Irakaskuntza akademikoetara bideratutako Matematika : DBH 4 [Gida didaktikoa] / egilea, Susana Cardona García ; [barruko marrazkiak, Álex Orbe Ferreiro ; itzulpena, Bakun SL] - Cardona García, Susana (Egizu gauzak gerta daitezen (Ibaizabal), 2021)
"Matematika Akademikoa DBH 4 - Gida didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektuaren barnean dago. DBH 4ko materialen gidaliburua da hau. "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektua DBHrako Ibaizabalen proposamen berria da. Proiektu hau lau ideia nagusitan oinarritu dugu: Maker kultura aplikatzea ("Egizu zuk zeuk; egizu besteekin), talentua kudeatzea (konpetentzietan oinarritutako lana), digitalean heztea eta motibazioa sustatzea (gamifikazioaren bidez eta ikaslea ikaskuntza prozesuaren erdigunean jarrita).