Matematika : DBH 2 [Gida didaktikoa] / egileak, Rafaela Gallardo Madueño, José Antonio Muriel Zafra ; [itzulpena, Bakun SL] - Gallardo Madueño, Rafaela (Egizu gauzak gerta daitezen (Ibaizabal), 2021)
"Matematika DBH 2 - Gida didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektuaren barnean dago. DBH 2ko materialen gidaliburua da hau. "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektua DBHrako Ibaizabalen proposamen berria da. Proiektu hau lau ideia nagusitan oinarritu dugu: Maker kultura aplikatzea ("Egizu zuk zeuk; egizu besteekin), talentua kudeatzea (konpetentzietan oinarritutako lana), digitalean heztea eta motibazioa sustatzea (gamifikazioaren bidez eta ikaslea ikaskuntza prozesuaren erdigunean jarrita).