Fisika eta Kimika : DBH 4 [Gida didaktikoa] / egilea, M.ª de las Mercedes Manuel García ; [itzulpena, Elhuyar hizkuntza eta teknologia] - Manuel García, Mª de las Mercedes (Egizu gauzak gerta daitezen (Ibaizabal), 2021)
"Fisika eta Kimika DBH 4 - Gida didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektuaren barnean dago. DBH 4ko materialen gidaliburua da hau. "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektua DBHrako Ibaizabalen proposamen berria da. Proiektu hau lau ideia nagusitan oinarritu dugu: Maker kultura aplikatzea ("Egizu zuk zeuk; egizu besteekin), talentua kudeatzea (konpetentzietan oinarritutako lana), digitalean heztea eta motibazioa sustatzea (gamifikazioaren bidez eta ikaslea ikaskuntza prozesuaren erdigunean jarrita).