Hur, Lur etas Ur / [testua] Antton Kazabon ; [marrazkiak] Enrique Morente - Kazabon, Antton (Txirrista (Ibaizabal), 2021)
Basajaunek ongi daki nola zaindu basoak ta mendiak, nola sendatu natura gaixorik dagoenean. Oraingoan Hur txikiak lagunduko dio Lur lehorrean Ur aurkitzen, mendi lehortua berriro landarez janzteko. Lortuko ote dute?