Armix baso magikoan - Waliño, Josu; Solabarrieta, Danel (Usurbil : Elhuyar Fundazioa, 2007)
5-8 urteko gazteentzako abentura ikusgarri honetan, euskara, matematika eta inguruaren ezaguerari buruzko hainbat jarduera integratu dira, eta etsaiei aurre egiteaz gain, ariketei irtenbide egokia aurkitu behar zaie jokoan aurrera egiteko.
2007.09.03
5-8 urte (urdina)
Lehen Hezkuntza, 1. eta 2. mailak
2004ko Migel Altzo saria
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Jolas didaktikoak