Gauza baliotsuak - Desbordes, Astrid; Martin, Pauline; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2021)
Xuban txikiak kontakizun berria aurkezten digu. Oraingoan, gauza baliotsuei buruzko hausnarketa polit eta baliagarri bat partekatzera dator; behin gureak direnean, giltzapetuta gelditzen dira gauza baliotsuak... Naturan, aldiz, kontrakoa gertatzen dela bururatzen zaio Xubani. Behin gureak direnean, giltzapetuta gelditzen dira gauza baliotsuak. Naturan, aldiz, kontrakoa gertatzen dela bururatzen zaio Xubani...
0-4 urte (urdina)
Les choses précieuses
Keywords: Album ilustratuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura