Argazkilaritza, mintzaira unibertsala (6) : irudiaren egitura 2 (ikasgaia) - Elorza, Joseba; de Olano, Aitor; Urteaga, Jokin; Ruiz de Azua, Koldo; Valle, Javier; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2020)
Argazkilaritza, mintzaira unibertsala DBH2. zikloan erabiltzeko prestatuta dago. Argazkilaritzaren kode artistiko eta ez-artistikoak zertan diren erakustea da bideo serie honen xedea. Bideo honetan irudiaren egitura ikusiko dugu (estiloa, irudiaren egitura eta argazkiak kontrargitan).
2002/11/04
DBH 2. zikloa
Keywords: Argazkilaritza -- Ikasketa eta irakaskuntza; Ikus-entzunezkoak -- Ikasketa eta irakaskuntza; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak