Nimroden pitzadura : gure baitan bizi direnak / egilea Katherine Mansfield; itzultzailea, Itziar Otegi ; ahotsa eta sarrera, Ana Morales ; edizioa, Jasone Larrinaga - Keret, Etgar (1888-1923) (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2013)
Hiru lagun, eta laugarren batek utzitako hutsunea, soldaduska garaian bere burua hil zuenean. Bata bestearen ondoren, aldi batez erotzen hasiko dira, nor bere modura. Bat ezkondu egingo da, eta bi baino ez dira geldituko txandakako eromen haietan, laugarren lagunari konpainia egiten. Noiz arte, ordea?