Ezkontza à la mode - Mansfield, Katherine (1888-1923); Morales, Ana Isabel; Garikano, Anton; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2013)
Senar-emazte bi, itxuraz bikote zoriontsua, baina bizimoduak eta interes desberdinek elkarrengandik urrundu dituena. Zirt edo zart egiteko unera helduta, baina, ez da hain erraza gauzei aurpegira begiratzea.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak; Audio-liburuak; Podcastak