Zigarro bat - Guillan, Oier (1916-1991); Etxegiroan (Elorrio : Etxegiroan, 2020)
Etxegiroan taldekoen webgunean haur- eta gazte-literaturako eta helduen literaturako euskarazko testuak daude entzungai. Testuak, hotsak, doinuak jaso eta... audioen bildumak egin dituzte. Poemak, narrazioak, ipuinak edota iritzi artikuluak jasotzen dituzte, oso egokiak entzumena eta ulermena lantzeko, bai helduentzat eta baita haurrentzat ere. Kalitate handiko audioak daude tartean. Baita literatura aldetik aberatsak ere. Audio honetan Oier Guillanen 'Zigarro bat' izeneko pasarte bat entzungo dugu. 'Eskuen sustraiak' liburutik hartuta. Susa literatura. Poesia
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak