Familia xelebrea / [testua] Anjel Lertxundi ; [marrazkiak] Jokin Mitxelena - Lertxundi, Anjel (Kimu (Ikaselkar), 2021)
Kimu ipuin-bilduma, irakurtzen ikasten ari diren 5 urtetik aurrerako irakurleei zuzendutako bilduma da. "Familia xelebrea" album ilustratuaren kasuan, Anjel Lertxundik eta Jokin Mitxelenak hitzak eta irudiak elkartu dituzte xelebreetan xelebreena den familia aurkezteko. Familia guztiak dira xelebreak. Eta, xelebreetan xelebreena, Erramun Babarrun, Mariaje Potaje, Serafin Mokofin eta Arantxa Balantxarena. Behin etxera bazkaltzera gonbidatu zuten lagun baten historia kontatzen da hemen. Gonbidatuta zaude zu ere.