Merkatari aberatsaren morroia - Atxaga, Bernardo; Cocteau, Jean (1889-1963); Uriarte Artamendi, María; Etxegiroan; Irazu Garmendia, José Irazu Garmendia, Joseba (Elorrio : Etxegiroan, 2020)
Etxegiroan taldekoen webgunean haur- eta gazte-literaturako eta helduen literaturako euskarazko testuak daude entzungai. Testuak, hotsak, doinuak jaso eta... audioen bildumak egin dituzte. Poemak, narrazioak, ipuinak edota iritzi artikuluak jasotzen dituzte, oso egokiak entzumena eta ulermena lantzeko, bai helduentzat eta baita haurrentzat ere. Kalitate handiko audioak daude tartean. Baita literatura aldetik aberatsak ere. Audio honetan Jean Cocteauren 'Merkatari aberatsaren morroia' pasartea entzungo dugu, 'Henry Bengoa, Inventarium' liburutik. Elkar, Emak Bakia baita (1988).
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak