Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez [bigarren zatia] / [zuzendaritza, Imanol Urbieta ; parte hartzaileak, Goiztiri Taldea, Lourdes Iriondo, Imanol Urbieta, Gotzon Etxeberria, Keinu Taldea] - Iriondo, Lurdes (1937-2005); Etxeberria, Gotzon; Urbieta, Imanol (1934-2016) (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bigarren zati honetan 7 zinta jasotzen dira bideo laburrekin.