Azalerak 2 - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2021)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan integralen aplikazioak, azalera lauen kalkulua ikusiko dugu. Bi parabolen arteko eremuaren azalera (USE azterketa 2020).
Batxilergoa, 2. maila.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak