Burrunba txoria / [testua] Betzaida Urtaza Elizburu ; ilustratzailea, María García - Urtaza Elizburu, Betzaida (Caligrama, 2020)
Ireki kolorez, naturaz eta maitasunez beteriko ipuin hau. Ea zer sorpresa aurkitzen dituzun eta nora eramaten zaituzten.