Euskal alfabeto marraztua - Gabantxo, Nerea (2020)
Alfabetoa elkarrekin ikasi dezagun! Hizki bat, irudi bat. Era dibertigarri baten eta Euskal Kulturako pertsonai eta objektuen bitartez. Hau da hau, gure alfabetoa!
Keywords: Alfabetoak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak