Ekosistemetako desorekak / [Biologia ikasten] - Plaza Izurieta, Leticia (Biologia ikasten (Youtube kanala), 2020)
Letizia Plaza Izurietaren biologiari buruzko youtube kanala. Bideo honetan ekosistemen funtzionamenduan eragin duten faktoreak aztertuko ditugu. Faktore hauek naturalak edo antropikoak izan daitezke, eta azken hauen artean tokikoak eta mundu mailakoak bereiztuko ditugu ere.