Badauzkat nire zulotxoan__ - Agirre Garmendia, Alaine; Irrimarra (Donostia : Ikaselkar, 2020)
Irakurtzen ikasten ari diren haurrei zuzendutako album ilustratua. Negua pasatzeko janaria biltzen ari den urtxintxa da protagonista, istorioan zehar etengabe presente egonda ere, irakurlea sorpresaz hartuko duen beste protagonista bat ere bada. Udazkena iristearekin batera, urtxintxa janaria biltzen hasten da. Zuhaitzetan gora eta zuhaitzetan behera, bildutako guztia bere zulotxoan gordetzen du, neguan goserik ez pasatzeko. Baina batzuetan...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Katagorriak; Elikagaiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako bideoak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak