Denok gara mikromezenasak : Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza 3 [proposamen didaktikoa] - Varela, Martín; López Oliván, Rosa; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Pellicer Iborra, Carmen; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
"Denok gara mikromezenasak- Erlijioa DBH 3 -Proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako Kumi proiektuaren barnean dago. Irakaslearen gidaliburua da hau. Kumi erlijio eskola berritzeko proposamena da, ikasgaia proiektuetan oinarritutako ikaskuntzatik planteatzen duten irakasle eta ikastetxeetara bideratutakoa. Garatutako proiektuek umeei esnatze erlijiosoan lagun egingo die Haur Hezkuntzatik hasita eta Bigarren Hezkuntzara arte. Parte hartzean oinarritutako metodologia aktiboa proposatzen da, ikasleek, pixkanaka, haien ikaskuntza eraiki dezaten.
2020/02/12
2020/02/12
DBH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
2020/02/12
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak