Teknologiaren Historia Euskal Herrian / Koldo Alijostes Bordagarai - Alijostes Bordagarai, Koldo (R400, 2020)
Euskal Herriko historian zehar egon diren aurrerapena edota aurkikuntza teknologiko garrantzitsuenak aipatzen dira. Historiaurretik hasi eta gaur egun arte.