Ondare inmateriala / [Landarlan Ingurumen Elkartea] - Aranguren Urrotz, Gaizka; Mendizabal, Jexux; Leizaola, Fermin (Bideoak (Naturanhezten.eus), 2020)
Ondare natural eta kulturalari buruzko bideo labur sorta aurkituko dugu. Azalpenak, alor ezberdinetako adituen eskutik jasoko ditugu. Ondaren inmateriala zertan datzan ezagutzeaz gain, San Martin Txikiren pasarte baten berri ere izango dugu.