Natura 2000 sarea / [Landarlan Ingurumen Elkartea] - Vassen, Frank; Vella, Karmenu; Leemans, Sabien; Aizpuru Oiarbide, Iñaki (Bideoak (Naturanhezten.eus), 2020)
Ondare natural eta kulturalari buruzko bideo labur sorta aurkituko dugu. Azalpenak, alor ezberdinetako adituen eskutik jasoko ditugu. Milaka leku daude babestuta sare horren barruan. Zergatik? Zertarako?