Flora / [Landarlan Ingurumen Elkartea] - Mujika Alustiza, Jose Antonio; Garmendia Altuna, Joseba; Arrieta Aseginolaza, Maialen; Aizpuru Oiarbide, Iñaki (Bideoak (Naturanhezten.eus), 2020)
Ondare natural eta kulturalari buruzko bideo labur sorta aurkituko dugu. Azalpenak, alor ezberdinetako adituen eskutik jasoko ditugu. Hainbat landare eta zuhaitz espezieren kokaleku eta ezaugarriei buruzko azalpenak emango zaizkigu, eta babesturiko zenbait espezieri aipamen berezia egingo zaie.