Ura / [Landarlan Ingurumen Elkartea] - Aranburu, Arantza; Antigüedad Auzmendi, Iñaki (Bideoak (Naturanhezten.eus), 2020)
Ondare natural eta kulturalari buruzko bideo labur sorta aurkituko dugu. Azalpenak, alor ezberdinetako adituen eskutik jasoko ditugu. Iturriraino etortzen zaigun ura nondik datorren eta naturarentzat zein garrantzitsua den jakiteak denoi egingo digu mesede.