Bat baino ez da! - Corderoy, Tracey; Neal, Tony; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Eguzkibar hiri ezin hobea zen, adeitasuna eta poza nagusi ziren lekua. Egun batean biztanle batek bilgarri bat lurrera bota zuen arte. «Bat baino ez da!», pentsatu zuen. Baina, pixkanaka, biztanleek jokabidea aldatu zuten, gainerakoekiko axolarik gabe jokatzen hasi ziren. Zer egin zezakeen Saguak adeitasuna eta errespetua berreskuratzeko?
0-5 urte (urdina)
Jat. izenb.: It´s only one!
Keywords: Album ilustratuak; Ingurumena -- -Zaintzea -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura