"Sua piztea baizik" liburuaren irakurketa-gida dinamikoa : irakaslearen liburua - Sancho Herrero, Susana; Morillo, Fernando (Gaumin, Irun, 2019)
Landuko den GAI NAGUSIA, curriculumeko oinarrizko konpetentzien bitartez: adimen anizkoitzak jorratzea, ikasteko grina pizteko.Horiez gain, hezkuntzan hain funtsezkoak iruditzen zaizkigun eta elkar hain loturik diren honako gaitasunak ere landuko ditugu:Hezkuntzaren botere eraldatzailea, depresioa, magiaren garrantzia, misterioaren beharra, gure dohainak aurkitzea...Lan horretarako ardatz hartuko den liburua: Sua piztea baizik (Fernando Morillo Grande idazlearena).
2019/07/09
2019/07/09
DBH, 1. eta 2. mailak
2019/07/09
Keywords: Norberaren nortasunaren bilaketa; Irakasleak; Irakurketa eta idazketa; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Liburuak lantzeko proposamen didaktikoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak