Henriren irudia - Sastre, Pablo (Zarautz : Iruñea : Susa, 2000)
Denbora galduaren bila ari balitz bezala dabil Pablo Sastreren nobelako pertsonaia nagusia. Xan Henriren auzunera iritsi da adiskidearen galdez; aditua du ihesi ibili zela eztanda izan eta gero. Henri izan edo ez, dirudienez Xanek badauka berreskuratu beharreko zerbait funtsezkoa.
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak