Akordatze al tzea? Amodio gutuna - Alberdi, Uxue; Eizagirre, Pako ([S.l.] : [s.n.], 2009)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...
Keywords: Irakurketa sustatzea; Podcastak; Audio-liburuak; Baliabide digitalak; Audioak; Helduentzako Literatura