Aralar : Mundua leku den lurra / testua, Lorea Agirre eta Idurre Eskisabel ; argazkiak, Iban Toledo ; Landarlan Ingurumen elkartea - Agirre, Lorea (Euskal Kultura (Erein), 2020)
Mendiz mendi, basoz baso, iturriz iturri, bidez bide, haitzez haitz. Aralar, mundua leku den lurra.