Gasherbrum I : Rustamen erreinua / zuzendaria, Alberto Iñurrategi ; zuzendari artistikoa, Asier Aranguren ; gidoia, Andoni Egaña ; kamerariak, Gotzon Arribas, Alberto Iñurrategi, Felix Iñurrategi ; errealizazio laguntzailea, Ainhoa Abendibar ; esataria, Joxe Manuel Goikoetxea ; Iñurrategi Anaiak SL eta ETBk eginiko programa ; ETBko produkzio ordezkaria, Susana Guridi - Iñurrategi, Alberto; Aranguren, Asier; Egaña, Andoni; Abendibar, Ainhoa; Arribas, Gotzon; Iñurrategi, Felix (1967-2000); Goikoetxea, Jose Manuel; Guridi, Susana (Oinak izarretan (EITB), 2007)
Iñurrategi anaien bidaia eta abenturak aurkezten zaizkigu dokumental sorta hauetan. Atal honetan 2000ko udan Iñurrategi anaiek Gasherbrum I eta II mendietara egindako espedizioari buruzko erreportajearen lehen zatia ikusiko dugu, espedizio honetan Rustam pakistandarra izango dute lagun. Gasherbrum I mendiko tontorrera ezin izan ziran iritsi, baina bai Gasherbrum IIko tontorrera.