Kataluniarren jauzia - Otamendi, Jaime; Plaza, Oier; Gonzalo, Jon; Rodriguez Olea, Egoitz; Cajaraville, Idurre; Gabilondo, Eider; Vivanco, Karmelo; Aio, Fermin; Crespo, Xabier; Gozalo, Elena; Baleuko; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Baleuko, 2014)
Kataluniako azaroaren 9ko kontsulta dela eta, Jaime Otamendik gidatutako saio berezia. Kataluniako galdeketaren inguruan egindako erreportaje berezia.
Keywords: Baliabide digitalak; Katalunia -- Egoera politikoa; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak