Kataluniarren jauzia / zuzendaritza. Jaime Otamendi, Oier Plaza ; produkzio eragilea, Karmelo Vivanco ; produkzioa, Eider Gabilondo, Idurre Cajaraville ; ; gidoia, Egoitz Rodriguez, Jon Gonzalo, Jaime Otamendi ; edizioa, Fermin Aio, Xabier Crespo ; ETBko produkzio ordezkaria, Elena Gozalo; Baleukok ETBrentzat egindako ekoizpena - Otamendi, Jaime; Plaza, Oier; Gonzalo, Jon; Rodriguez Olea, Egoitz; Cajaraville, Idurre; Gabilondo, Eider; Vivanco, Karmelo; Aio, Fermin; Crespo, Xabier; Gozalo, Elena (Baleuko, 2014)
Kataluniako azaroaren 9ko kontsulta dela eta, Jaime Otamendik gidatutako saio berezia. Kataluniako galdeketaren inguruan egindako erreportaje berezia.