Katalunia gizarte eredu / zuzendaria, Irati Sarasua ; errealizadorea, Hodei Zambrano ; argazki zuzendaria, Haizea Pastor ; erredaktorea, Beñat Gartzia ; produkzioa, Idurre Cajaraville ; produktore eragile, Karmelo Vivanco ; ETBko produkzio ordezkaria, Maite Taranko ; Baleuko SL-k ETBrentzat ekoitzia - Sarasua, Irati; Zambrano, Hodei; Pastor, Haizea; Gartzia, Beñat; Cajaraville, Idurre; Vivanco, Karmelo; Taranco, Maite (Baleuko, 2017)
Xabier Usabiagak aurkeztutako erreportajea, 2017ko urriaren 1ean erreferenduma egin zenetik, Katalunian eman diren gertakizunak biltzen dituen saio berezia. Kataluniako independentziari buruzko erreportajea. Urriaren 1eko bozketak oso itzal luzea utzi du (poliziaren indarkeriak, enpresen jokabidea). Egun seinalatu hartan protagonista izandakoen bizipen eta gogoetak bilduko ditu saioak.