Bitartean etxetik ikasten : Etxeko leihotik : irakurketarekin goxatzen [6-8 urte] : 2020ko maiatzak 6 - Larrauri López, Ander; Gil Izagirre, Ane; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da.Egunero ordu laurden bat eskainiko diogu irakurketaren ulermenari. Testu ezberdinak izango dira landuko direnak. Saiatuko gara egunean jorratzen den arloarekin zerikusia izatea. Atal honetan: "Etxeko leihotik".
Material hau EITBko webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Irakurketa sustatzea; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Haur eta Gazteentzako Literatura