Krisialdia / zuzendaritza, Koldo San Sebastian ; errealizazioa, Jabi Elortegi ; erredakzioa, Anaitze Agirre ... [et al.] ; produkzio eragilea, Edu Barinaga ; produkzioa, Asier Bilbao, Oiane Bengoa ; lokuzioa, Joxe Felipe Auzmendi ; ETBko produktore ordezkaria, Santi Uriarte ; Baleukoren ekoizpen bat ETBrentzat - San Sebastian, Koldo; Elortegi, Jabi; Agirre, Anaitze; Barinaga, Eduardo; Bilbao, Asier; Bengoa, Oiane; Auzmendi, Joxe Felipe; Uriarte, Santi (Trantsizioa Euskadin (EITB), 2006)
1968. eta 1982. urteen artean Euskal Herrian bizi zen egoera politikoari buruzko dokumetal-sorta. Trantsizioarekin hasi zen demokraziarako bidea, 40 urteko diktadura ankerraren ondoren.