Garaziko bortuak - Llorente, Eduardo; Zabala, Aitor; Yaniz, Santiago; Mugarra, Martin; Galdiz, Elena; Uriarte, Santi; Etxebarria, Maite; Intxausti, Jaione; Euskal Irrati Telebista; Zooming SL; Gromaz Ekoizpenak ([S.l.] : Gromaz : EITB, 2007)
Euskal Herrian barrena xarma berezia duten ibilbideak erakutsiko ditu txango saio honek. Atal honetan erromatarren garaian Pirinioak zeharkatzeko erabiltzen zen bideetako bat, Garaziko bortuetako bidea, zeharkatuko dugu 22 km inguruko txango honetan. Donejakue bidea pasatzen da bertatik, eta ondoko tokiak bisitatutako ditugu: Donibane Garazi, Orizun mendia, Urkulu, Ibañeta eta Orreagako kolegiata.
Keywords: Baliabide digitalak; Txangoak -- Euskal Herria; Donejakue Bidea; Donibane Garazi -- Deskribapenak eta bidaiak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak