La real compañia guipuzkoana de Caracas - Vivanco, Karmelo; Barinaga, Eduardo; Elortegi, Jabi; Plaza, Jose Ramon; Unzueta, Maria; Uriarte, Santi; Elizondo, Manu; Euskal Irrati Telebista; Baleuko ([S.l.] : Baleuko : EITB, 2007)
Historian zehar euskaldunek itsasoarekin izan duten harremana laburbiltzen duen dokumental sorta. La real compañia guipuzkoana de Caracas Euskal Herrian itsas merkataritza modernoaren aitzindariak izan ziren Real Compañía de Caracas abian jarri zuten enpresa gizonek. Euskaldunak eta itsasoa 2007(e)ko apirilaren 22(a) Historian zehar euskaldunek itsasoarekin izan duten harremana laburbiltzen duen dokumental sorta.
Keywords: Baliabide digitalak; Real Compañía Guipuzcoana de Caracas -- Historia; Itsasketaren historia -- Euskal Herria; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak