Iparraldeko itsaspidea I - Vivanco, Karmelo; Barinaga, Eduardo; Elortegi, Jabi; Plaza, Jose Ramon; Unzueta, Maria; Uriarte, Santi; Elizondo, Manu; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2007)
Historian zehar euskaldunek itsasoarekin izan duten harremana laburbiltzen duen dokumental sorta. Atal honetan hainbat adituk hartu dute parte: Jean Pierre Christien Otawako museoko zuzendariak, Peter Bakker Amsterdameko unibertsitateko katedradunak eta Laurier Turgeo Lavaleko unibertsitateko katedradunak.
Keywords: Baliabide digitalak; Itsasketaren historia -- Euskal Herria; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak