Elkano Getariatik mundu zabalera - Vivanco, Karmelo; Barinaga, Eduardo; Elortegi, Jabi; Plaza, Jose Ramon; Unzueta, Maria; Uriarte, Santi; Elizondo, Manu; Euskal Irrati Telebista; Baleuko ([S.l.] : Baleuko : EITB, 2007)
Historian zehar euskaldunek itsasoarekin izan duten harremana laburbiltzen duen dokumental sorta. Atal honetan hainbat adituk hartu dute parte: J.J. Telletxea historialariak, Maria Luisa Madrilgo Untzi Museoko adituak, J.A. Vazquez endokrinoak eta Isacio Rodríguez historialariak.
Keywords: Elkano, Juan Sebastian -- (ca. 1476-1526); Itsasketaren historia -- Euskal Herria; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak; Biografiak